Baloane si marturii nunta

 

Baloane si marturii nunta, forme deosebie pentru petreceri rafinate!

Baloane si marturii nunta sunt doua articole care formeaza un pachet ideal pentru persoanele care isi doresc accesorii de foarte buna calitate la preturi de producator.

Primul articol din pachetul Baloane si marturii nunta, este personalizat cu numele mirilor, data cand au loc cele doua ceremonii(civila si religioasa), mesaj text, dar si un desen plin de simbol. Este vorba de doi porumbei albi, ce poata in ciocuri o legatura din satin. Desenul sugereaza legatura armonioasa dintre cei doi, dar si legamantul jurat a fi pe veci.

Pentru modelul nostru de prezentare, designerii au ales doua culori- alb(pentru balon) si mov (pentru detaliile printate pe suprafata balonului). Culorile nu au fost alese la intamplare sau pur si simplu cum se porivesc mai bine, ci pentru ca se potrivesc ca si insemnatate. Acestea sugereaza impletirea intre dragostea pura a mirilor(albul) si legatura cu partea spirituala(movul).

Al doilea articol din pachetul Baloane si marturii nunta sunt micile daruri ce urmeaza a fi oferite invitatilor in senm de pretuire ca au acceptat sa fie prezenti a nunta dumneavoastra. Nu este o marturie obisnuita, ci una in forma de piesa de puzzle.

Baloane si marturii nunta

Baloane si marturii nunta

 

Are  dimensiune de 9X9 cm, este decupat pe contur si laminat. Este personalizat cu animatia unui mire si a unei mirese, numele celor care se casatoresc si data, si un scurt mesaj text, printat in trei limbi diferite.

Le veti primi pe adresa de comanda in plicuri de culoare ivory, personalizate cu nume, data si un mic desen reprezentand o piesa de puzzle. Va fi imprimat si un scurt mesaj text, imprimat in trei limbi diferite. Plicul din carton are o dimensiune de 9,5X9,5 cm.

Puteti face comanda on-line de oriunde din tara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>