Invitatie in cubulet

 Invitatie in cubulet, alegerea parintilor isteti!

Daca va doriti ca invitatia la botezul puiului vostru sa fie una inedita, atunci alegeti Invitatie in cubulet.

Invitatie in cubulet

Invitatie in cubulet

Invitatie in cublet este un accesoriu suta la suta personalizat dupa preferintele si caracterul dumneavostra.

Invitatie in cubulet este deosebita fata de una clasica, scrisa frumos pe o bucata de hartie si apoi pusa cu grija in plic. Invitatie cubulet este un puzzle format din noua piese care ascunde o frumoasa fotografie cu bebelusul dumneavostra dar si o poza cu biserica, unde se va savarsi botezul, si locul unde va avea loc petrecerea dupa ceremonia religioasa.

Inedita, incantatoare, haioasa si, de ce nu, misterioasa, Invitatie in cubulet este o un accesoriu de botez care va starni curiozitatea tuturor celor prezenti la botez. Puzzle-ul este personalizat cu fotografia copilului, nume, data si mesaj text.

Ambalajul invitatiei da un plus de valoare accesoriului. Nu este unul obisnuit. Este un cubulet de mici dimensiuni care are pe fiecare fata cate o fotografie prefarata de catre parinti. Capacul din partea de sus va fi personalizata de asemenea si cu numele puiului dumneavostra si data cand are loc botezul.

Ambalajul si puzzle-ul Invitatiei in cubulet sunt confectionate handmade de catre echipa noastra de specialisti, www.personalizaricadouri.eu. Materialul folosit este carton foto lucios, pentru cubulet, si carton gros , pentru invitatia propiu-zisa.

Inainte de comanda finala se pot solicita mai multe simulari pentru a se alege varianta preferata. Coletele se livreaza oriunde va este necesar in tara, iar plata se face la primirea aceesoriilor, ramburs.

Aveti libertatea de a solicita echipei noastre orice grafica, culori si mesaje text. Varianta prezentata de noi este doar un model.

Materialele folosite de noi sunt superioare calitativ, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme pentru puiul dumneavostra. Sunt nontoxice pentru copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>