Invitatie puzzle si baloane

Gandul de a oferi la botezul puiul tau mai mult decat o mica atentie invitatilor vostrii, poate parea a fi unul putin indraznet. Orice mama si tata isi doreste sa invite toate  rudele, prietenii si apropiatii, cu ajutorul unei invitatii inedite care sa tina cat o viata. Pentru anul 2014 si pentru parintii ce isi doresc sa aiba parte de o petrecere de botez rafinata si eleganta, propunem achizitionarea invitatiei puzzle si baloane personalizate de la www.personalizaricadouri.eu.  Invitatie puzzle si baloane sunt doua articole de botez folosite din ce in ce mai des in organizarea botezurilor.

Invitatie puzzle si baloane

Invitatie puzzle si baloane

Invitatie puzzle si baloane sunt doua produse de top personalizate suta la suta, conform preferintelor fiecarui client in parte. In modelul nostru de prezentare, invitatia puzzle este personalizata cu o fotografie preferata cu nou-nascutul ce urmeaza a fi crestinat, text si  grafica deosebita. Modelul se potriveste exclusiv fetitelor, insa se pot face variante cel putin la fel de frumoase si pentru baiatei.

Invitatia ete cu atat mai inedita cu cat acesta este de fapt un puzzle format din 12 piese. Cele 12 piese de puzzle care fomeaza invitatia puzzle personalizata vor fi oferite invitatilor intr-un ambalaj deosebit. Un cub personalizat cu cinci fotografii preferate. Laturile cubului se pot personaliza fie cu fotografii cu bebelusul si parintii lui, fie cu animatie sugestiva, potrivita momentului.

Cel de-al doilea element al pachetului propus de noi sunt baloanele. Puteti solicita orice culoare si orice personalizare. Fabricate din latex, deci foarte rezistente, baloanele se pot personaliza cu: fotografie preferata cu puiul dumnevaoastra, grafica, scurt mesaj text, numele copilului, si data nasterii sau cea a botezului (la alegere).

Aveti insa libertate deplina de a decide culoarea accesoriilor, dar si cum sa fie personalizate.

Comenzile se fac on-line, iar plata se face la primirea coletului, ramburs.

 

Invitatii Puzzle

Invitatii Puzzle

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>