Invitatie si marturie caricatura

Invitatie si marturie caricatura pentru miresele si mirii sic.

Unele tinere viseaza la lucrul acesta de la varsta frageda. Au probat de multe ori rochia de mireasa a mamei si i-au purtat  pantofii imensi de sute de ori. Povestile cu printese au fost preferatele ei. Dar, iata ca, ziua in care si ea va deveni printesa a sosit. Ziua in care se va petrece casatoria este mai aproape ca oricand si, de acceea, pregatirile trebuie facute riguros, pentru a fi o zi perfecta care sa nu fie uitata niciodata.

Invitatie si marturie caricatura

Invitatie si marturie caricatura

Special pentru tinerele care viseaza sa devina mirese inca de cand aveau cativa anisori, dar si pentru perechea lor, echipa www.personalizaricadouri.eu. a creat un set de accesorii de nunta cu totul si cu totul special. Este vorba despre invitatie si marturie caricatura, conceput special pentru tinerii cu un simt al frumosului deosebit, care sunt mari iubitori de arta si natura.

Invitatie si marturie caricatura contine doua articole care nu au cum sa lipseasca de la nici o nunta, dar care se adreseaza unui public tinta, asa cum deja am explicat.

Invitatia este creata din carton foto lucios si este tip vedere.  Are pe ea o imagina superba de la mare ce te poarta cu gandul spre cele mai frumoase plaje din lume cu ape de un turcuaz pur.

Magnetul este o marturie magnetica, plastifiata. Contine o caricatura superba cu doi indragostiti, mire si mireasa, ce stau cuminti pe un ponton. Atat magnetul cat si invitatia le veti primi insotite de plicuri personalizate, realizate handmade, in orice culoare va place.

Invitatie si marturie caricatura sunt personalizate cu: numele mirilor, data cand are loc fericitul eveniment, grafica. Puteti scoate sau adauga si alte elemete pe care le preferati.

Garantam materiale bune dar si cele mai mici preturi.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>