Invitatie si marturie fluturas

Invitatie si marturie fluturas sunt doua accesorii de botez, ideale pentru o petrecere organizata in cinstea crestinarii unei fetite. Aceste doua articole vor transforma reprede evenimentul intr-unul tematic. Detaliile imprimate atat pe surafata magnetului cat si a invitatiei , adica fluturii diafani, sunt stropul de culoare si eleganta care vor da petrecerii o stralucire deosebita, plina de simbol.

Din timpuri stravechi, fluturii au avut o semnificatie importanta in culturi diferite. Datorita procesului unic de transformare, culorilor felurite pe care le poseda, durata scurta de viata si libertatii cu care isi raspandesc in jur frumusetea, fluturii au ajuns sa ocupe un loc special si unic in arta.

Invitatie si marturie fluturas

Invitatie si marturie fluturas

 

In mitologia europeana, fluturii simbolizeaza sufletul omenesc, de aceea oamenii se temeau de ei si ii tratau cu cel mai mare respect si ii ingrijeau cu cea mai mare constiinciozitate. In cultura japoneza antica, fluturele a fost un simbol adoptat de dictatori militari japonezi, impreuna cu samuraii lor, sub forma de podoaba de familie. Pe armura samurailor razboinici, fluturele se gasea ca emblema. In cultura antica mexicana, fluture a fost un motiv pe platosele preotilor razboinici ai popoarelor mexicane Popolucas. Cultura americana detine credinta ca un fluture este un mesager care transmite mesajele oamenilor zeilor, in ceruri, dorintele fiind astfel garantate. Celtii considerau ca fluturii sunt un semn de renastere. In cultura greaca, oamenii credeau ca aparitia unui fluture din coconul sau reprezinta nasterea unui nou suflet uman. In cultura irlandeza, fluturii erau cunoscuti a fi sufletele celor morti, care sunt in asteptarea calatoriei lor prin purgatoriu. In cultura germana, fluturii reprezentau copii mici, si simbolizau nasterea unui copil pentru parintii care nu au avut copii pana atunci.

Orice ati crede despre fluturi, invitatie si marturie fluturas sunt cel putin doua articole de botez senzationale prin frumusetea lor.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>