Invitatie,plic si magnet

Cele mai frumoase amintiri de familie incep cu nasterea puiului vostru si mai apoi cu botezul lui. Daca iti doresti sa ai cea mai frumoasa amintire de la botezul copilului vostru, atunci organizarea petrecerii pentru ziua cea mare trebuie riguros organizata.

Noi iti putem da o mana de ajutor cu ultimele retusuri care vor transforma petrecerea intr-una de cinci stele. Designerii www.personalizaricadorui .eu sunt specializati in personalizarea articolelor de botez, nunta si aniversari. Avem mii de modele dintre care puteti alege, toate confectionate din materiale de inalta calitate si non toxice pentru copii.

Invitatie,plic si magnet

Invitatie,plic si magnet

 

Iti propunem ca la botezul puiului tau sa achizitionezi Invitatie, plic si magnet, trei articole care vor rezolva dintr-un foc trei sarcini extrem de dificile in organizarea unei petreceri de botez. Cu ajutorul pachetului Invitatie, plic si magnet, solutionati usor modalitatea de invitare a tuturor celor dragi voua, la botez, dar si ce cadouri sa le oferiti si plicurile in care mesenii va vor lasa mici atentii in bani. De asemenea, plicurile, care tin loc si de carduri de masa, dau un plus si la capitolul organizare, acestea rezolvand si problema cardurilor de masa. Familiile vor fi plasate in restaurant mult mai usor.

Invitatie, plic si magnet sunt personalizate cu fotografia bebelusului, numele lui, data nasterii sau a botezului, mesaj text, grafica si logo.

Invitatia are dimensiunea de 18X9 cm(deschisa), iar plicul in care va fi introdusa este de 18,5 X9,5 cm.

Marturia magnetica are dimensiunea de 9X9 cm. Optional puteti cere echipei noastre sa va confectioneze si si plicuri personalizate.

Plicurile pentru bani sunt confectionate din carton foto lucios, foarte fin la atingere.

Invitatie,plic si magnet

Invitatie,plic si magnet

 

Aveti libertatea deplina de a decide cum sa se realizeze personalizarea accesoriilor.

Comenzile se fac foarte usor on-line, iar coletele le primiti in 48 de ore de la data confirmarii modelului si a numarului de accesorii de botez necesare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>