Magnet, meniu si plic

Stim ca venirea puiului tau pe lume este un moment deosebit pentru dumneavoastra ca parinti. De aceea ne-am gandit sa va facem si noi un cadou, un pachet format din trei accesorii de botez, suta la suta personalizate. Pachetul contine: magnet, meniu si plic pentru dar, toate personalizate.

Pentru modelul nostru de prezentare, culoarea de fond pentru magnet, meniu si plic este verde pal. Aceasta nuanta a fost aleasa pentru ca este linistitoare, racoritoare, umana. Verdele este culoarea regnului vegetal in plina reafirmare, a apelor regeneratoare, carora botezul le datoreaza semnificatia lui simbolica. Expresia „se mettre au vert” („a iesi la iarba verde”), nascuta din hipertensiunea datorata vietii citadine, exprima de asemenea nevoia unei intoarceri periodice intr-un mediu natural care a transformat tara, campul, intr-un substitut al mamei.

In crestinism, verdele a ramas simbolul Sperantei, virtute teologala. Crestinismul s-a nascut pe meleaguri cu clima temperata, unde apa si verdeta s-au banalizat.

Magnet, meniu si plic dar sunt personalizate cu logo, o fotografie preferata, mesaj text, nume si data cand are loc frumosul eveniment.

Magnet, meniu si plic

Magnet, meniu si plic

 

Prima piesa din pachetul magnet, meniu si plic dar este un magnet de frigider laminat si cu colturile rotunjite. Este personalizat cu sapte fotografii diferite cu nou nascutul si familia lui. Are o dimensiune de 10X7 cm. Le veti primi pe adresa de comanda in cutiute tip pillow, in acelasi ton de culoare, personalizat cu grafica, nume si data cand are loc evenimentul.

Plicul pentru dar, confectionat de personal specializat in tehnica handmade, este personalizat la fel ca si cutiuta pillow. Are in plus un mesaj text scris la alegerea clientilor.

Meniul, din pachetul Magnet, meniu si plic, este frumos confectionat din carton foto lucios.

Materialele folosite de catre echipa noastra nu sunt toxice pentru copii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>