Magneti pentru tabara

Oricare ar fi ideea ta si oricare sunt nevoile tale, echipa www.personalizaricadouri.eu le poate materializa. Site-ul nostru promoveaza tot ce este modern si interesant in lumea cadourilor.

Magneti pentru tabara, viu colorati si neaparat personalizati, este cea mai tare amintire pe care  o poate pastra un copil care si-a petrecuta vacanta in camping. Sunt foarte potriviti pentru orice tip de tabara, fie ca este organizata la mare. munte sau in strainatate.

Modelul nostru de prezentare de Magneti pentru tabara a fost executat pentru mai multi copiii care si-au petrecut vacanta la Piatra Neamt-Bicaz. O tabara internationala de limba engleza. Magneti pentru tabara au fost executati pe un fond de culoare vie, si au fost introdu-se mai multe elemente grafice menite sa le reamintesaca cu nostalgie copiiilor de camping-ul unde au fost.Pe magnet au fost introduse cele doua tricoloruri ale Romaniei si Marii Britanii, dar si numele locului unde s-a desfasurat tabara,mesaj text, si un curcubeu stralucitor.

Clientii trebuie sa stie ca oricare dintre aceste elemente(culoare, grafica,mesaj text) se pot schimba la cerere.

Se poate alege dintre  doua tipuri de dimensiuni  de magneti:

– 7 X 5 cm

– 8 X 7 cm.

Magneti pentru tabara

Magneti pentru tabara

 

Magneti pentru tabara – ii primiti pe adresa de comanda insotiti de plicuri asortate la culoare(in cazul nostru mov). Plicurile sunt personalizate cu numele locului unde se desfasoara tabara si anul.

Clientii au posibilitatea de a solicita echipei noastre si alte forme de magnet. Puteti alege unul oval, patrat sau orice model care va fi decupat pe contur.

Comenzile se executa in 48 de ore si se livreaza prin curier rapid, oriunde in tara.

Plata se face ramburs.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru bugetul alocat pentru aceste mici cadouri personalizate. Practicam cele mai mici preturi de pe piata interna.

Pentru si mai multe cadouri personalizate, vizitati site-ul www.personalizaricadouri.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>