Marturie de botez rotunda

Nu este nevoie de nici un artificiu in plus pentru a crea o piesa deosebita si asta pentru ca bebelusul tau este de milioane, o mica vedeta, desi nu are implinit decat cateva saptamani. Pentru parinti de bebelusi plini de popularitate, echipa www.personalizaricadorui.eu a creat Marturie de botez rotunda, un magnet de frigider suta la suta personalizat. Aceasta marturie se potriveste bebelusilor cu personalitate, care emana energie, veselie si inocenta in jurul lor.

Marturia de botez rotunda este decupta pe contur, forma rotunda, desigur, si este personalizata cu o fotografie cu bebelusul. Personalizarea se mai face cu numele copilului si data cand are loc botezul, insa, pentru  a nu fi prea incarcat, echipa noastra a ales sa treaca aceste doua detalii pe bluzita copilului. Astfel se creaza impresia de un articol curat si nu foarte incarcat, privirea concentrandu-se exclusiv pe fotografia copilului. In functie de culorile hainutelor pe care le poarta in poza, dar si de tenul si culoare parului, se alege si culoarea de fond a marturiei magnetice. Acesta trebuie aleasa cu atentie pentru a-i pune in evidenta trasaurile dragalase si pentru a nu-i estompa din frumusete.

Marturie de botez rotunda

Marturie de botez rotunda

 

In modelul nostru de prezentare, echipa a prelucrat trei variante. Parintii pot alege la fel de bine dintre trei culori potrivite pentru modelul nostru. Asa se va proceda si la comanda dumneavoastra. Se vor realiza mai multe simulari, iar dumneavoastra veti alege pe cea care va place mai mult.

Marturie de botez rotunda are un diametru de 9 cm, este plastifiat si laminat, pentru mai multa rezistenta. Optional puteti solicita si plicuri. Acestea au o dimensiune de 9,5X9,5 cm si sunt confectionate handmade din carton foto. Culoarea va fi alesa in functie de cea a magnetului sau, din contra, in contrast.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>