Marturie de nunta, magnet

Marturie de nunta, magnet- alegerea cuplurilor indragostite cu adevarat.

Se spune ca „Familia… este acolo unde Viata incepe si Dragostea nu se termina niciodata…”. De la acest concept s-a pornit si atunci cand a fost creat acest accesoriu, care poate fi cadoul ideal pentru toti invitatii dumneavoastra, la petrecerea de nunta.

Plin de semnificatie, Marturie de nunta,magnet  nu va fi un simplu dar, ci si o tema de reflectie pentru multe persoane. Ati fi uimiti sa aflati ce spun studiile facute de specialisti in ceea ce priveste lucrurile care ne influienteaza, mai mult sau mai putin, viata. Pentru barbati, practici din fire, cel mai probabil, il vor considera un simplu cadou, insa femeile care au inclinatie genetica  spre a deslusi lucrurile, cu siguranta ca vor analiza pe indelete mesajul dumneavostra, plin de incarcatura emotionala.

Marturie(de dragoste)nunta

Marturie(de dragoste)nunta

Marturie(de dragoste)nunta sunt accesorii de nunta, pe care mirele si mireasa le pot darui la nunta lor invitatilor.Este o marturie de nunta magnetica, plastifiata si cu colturile rotunjite. Se adreseaza cuplurilor pentru care dragostea si simbolulu are un loc important in viata. Acestea nu sunt personalizate cu fotografia mirilor(dar se poate solicita acest lucru). Sunt mai mult niste ravase ce contin secretul dragostei si al familiei.

Pentru a i se conferi si mai multa greutate, Marturie(de dragoste)nunta a fost creat in alb si negru, insa dumneavostra aveti libertate de a alege orice culori vi se potrivesc si vi le doriti.

Magnetul are o dimensiune de 9X6 cm.

Modelul nostru este doar de  prezentare. Clientii au libertatea de a face orice modificari isi doresc.

Comenzile se livreaza prin curier rapid, oriunde in tara.

Se pot solicita, optional, plicuri pentru magneti. Acestea au o dimensiune de 9,5cmX6.5 cm.

Personalizarea se realizeaza cu grafica, initialele mirilor si data cand are loc petrecerea de nunta.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>