Marturie Floarea Soarelui

Marturie Floarea Soarelui este numele dat micului cadou ce il puteti oferi invitatilor in semn de pretuire pentru rudele, prietenii si apropiatii ce iau parte la casatoria voastra, dupa detaliul de pe plicul magnetului. Marturie Floarea Soarelui este unul deosebit nu doar prin continut, ci si prin ambalajul sau. Are printat pe el un buchet de floare soarelui, element plin de semnificatii. Floarea  soarelui este nativa din America de Sud, si a fost adorata in civilizatiile aztece si incase, fiind asociata cu soarele. Floarea-soarelui – simbolizeaza credinta, inteligenta, respectul si  longevitatea; este  de ajutor  persoanelor ambitioase, liderilor.

In cultura persana era asociata lui Mithras, zeul soarelui. In crestinism ea inseamna si  iubirea  lui  Dumnezeu si  a unui  suflet credincios, in acest ultim context, ea simbolizand rugaciunea si supunerea monahala.

In China este considerata o floare magica si  reprezintă longevitatea. Este si  un simbol  larg raspandit al nobletei.

Marturie Floarea Soarelui

Marturie Floarea Soarelui

Plicul Marturiei Floarea Soarelui este de culoare ivory. In mijlocul florii are printat numele mirelui si a miresei, iar in josul florii va fi notata data cand are loc ceremonia dintrei cei doi indragostiti.

Marturia magnetica din interior este rotunjita la colturi pentru rezistenta in timp si este laminat, pentru pastrarea stralucirii. Marturia magnetica are printata pe ea si data cand are loc ceremonia dar si numele mirilor.

Modelul nostru este un simplu model. Aveti libertate deplina in alegerea culorilor, graficii, si a tuturor celorlalte modalitati de personalizare.

Comenzile se fac on-line si coletul il primiti pe adresa indicata de catre dumneavoastra. Marturie Floarea Soarelui se livreaza prin curier rapid oriunde in tara. Plata se face la momentul ridicarii coletului, ramburs.

Puteti solicita echipei noastre si mai multe simulari inainte de comanda finala. Marturiile magnetice le primiti in doua zile de la stabilirea cantitatii de accesorii comandate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>