Marturie magnet si plicuri

Marturiile pentru botez si plicurile pentru bani sunt printre cele mai importante accesorii, fara de care petrecerea nu poate avea loc. In cazul in care nu stii ce marturii de botez sa alegi, care este oferta anului de pe piata accesoriilor pentru evenimente deosebite  si care sunt preturile lor, echipa www.personalizaricadouri.eu iti ofera cateva idei si informatii utile.
Anul acesta este extrem de ofertant in ceea ce priveste modele de  marturii de botez si plicuri bani. Noi va propunem  o idee incantatoare pentru marturii si plicuri botez,  care speram sa fie atat pe placul vostru si al nasilor bebelusului, cat si al invitatilor la petrecerea de botez.  Anul acesta, accesoriile  trebuie sa asigure o nota de originalitate petrecerii de botez, sa creeze amintiri frumoase tuturor invitatilor vostrii, dar si sa se incadreze ca pret in bugetul propus pentru acesta zi importanta din viata voastra de parinti. Nu uitati ca marturiile de botez constituie un suvenir propriu noii voastre familii intregite, prin urmare este foarte importanta alegerea pe care o faceti.

Marturie Magnet si Plic

Marturie Magnet si Plic

Noi va propunem pachetul Marturie magnet si plicuri bani, care contine doua articole originale si pline de personalitate. Primul articol al pachetului Marturie magnet si plicuri, este un magnet de frigider. Puteti alege sa fie dreptunghiular sau oval. Se personalizeaza cu o fotografie preferata cu bebelusului, pe care noi o prelucram prin tehnici speciale, grafica, numele copilului si data. Fondul de culoare ales de noi(dumneavostra puteti alege ce va place), este in tonuri de mov. Plicurile marturiilor sunt confectionate din carton foto lucios. Sunt de culoare mov intens si sunt  personalizate  cu numele copilului si data nasterii sau ceea a botezului(in functie de ce preferati).
Plicurile pentru dar sunt si ele la fel de frumoase si originale. Confectionate tot din carton lucios, de culoare mov, sunt personalizate cu o alta fotografie cu copilasul, nume, si mesaj text.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>