Marturie nunta si baloane

Marturie nunta si baloane personalizate deosebit, pentru evenimente suta la suta reusite.

Am fi naivi sa credem ca toti invitaii de la nunta vin pur si simplu pentru noi, dezinteresat. Sunt si o parte dintre ei, care studiaza in amanunt orice detaliu, si va analizeaza si judeca dupa ele. Pentru ochiul critic al invitatilor mai mofturosi, echipa www.personalizaricadouri.eu va propune doua articole de nunta care va lasa fara replica pe toti invitatii vostrii. Este vorba despre marturie nunta si baloane, personalizate suta la suta conform preferintelor dumneavostra. Aceste doua accesorii de nunta vor face ultimele retusuri pentru o petrecere fara cusur.

Marturie nunta si baloane

Marturie nunta si baloane

 

Cu noi aveti libertatea de a alege culorile dar si modalitatea de personalizare. Mai mult, inainte de comanda finala, echipa noastra va executa mai mute simulari pentru ca dumneavoastra sa puteti decide usor care este modelul care va place cu adevarat. Daca sunteti lipsit de idei, un lucrator al nostru este pregatit sa va consilieze. In urma discutiei veti putea usor sa intelegeti ce vi se potriveste, ce este la moda si, deci, ce ar trebui sa comandati si dumneavoastra.

Primul aarticol din pachetul Marturie si baloane, propus de noi, este un magnet de frigider, foarte rezistent si stralucitor, datorita laminarii. Suprafata magnetului este printata cu un tort de nunta, numele mirilor si data cand are loc frumosul eveniment. Marturiile magnetice vin insotite de plicuri de culoare ivory, personalizate cu nume si data.

Marturie nunta si baloane

Marturie nunta si baloane

 

Baloanele personalizate ar trebui sa fie nelipsite de la orice petrecere. Puteti comanda in orice culoare va place si cantitate nelimitata. Personalizarea se poate face in multe feluri. Puteti opta pentru un model cu o fotografie preferata cu voi doi, sau unul cu o grafica deosebita sau logo. Oricare ar fi modelul preferat, nu trebuie uitat un mesaj text , numele mirilor si data cand are loc ceremonia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>