Marturie pentru puiul tau

Marturie pentru puiul tau – prietenul bugetului tau!

Pare simplu si deloc costisitor, la prima vedere, insa cine a mai trecut prin asta stie ca bugetul unei petreceri de botez poate exploda daca nu esti echilibrat. Nu si daca ne lasati sa va dam o mana de ajutor.

Marturie pentru puiul tau

Marturie pentru puiul tau

Cu un buget mic, aveti ocazia sa comandati pentru botezul copilului dumneavoastra cele mai interesante si dragalase marturii de botez cu putinta.

Marturie pentru puiul tau este special conceputa pentru parintii care isi doresc cea mai frumoasa petrecere de botez pentru ei si invitatii lor, rude, prieteni, apropiati, fara a cheltui toti banii din cont.

Marturie pentru puiul tau este un magnet de frigider personalizat cu o fotografie a bebelusului. Magnetul va fi un cadou apreciat de fiecare invitat in parte prin simplitatea lui si emotia pe care o degaja. O fotografie a unui bebelus, mai ales prelucrata prin tehnici de specialitate va inmuia inima oricarei persoane. Cine ii poate rezista oare unui bebelus???

 

Marturie pentru puiul tau face cat zece bibelouri din cristal, spre exemplu, care nu trezesc nici un fel de simtire, ci au menirea doar de o bucura ochiul pret de cateva secunde, dupa care nu mai prezinta nici un interes.

Marturie pentru puiul tau este un cadou magnetic si personalizabil suta la suta. Este  potrivit pentru un botez de fetita dar si de baietel. Obtional puteti solicita echipei noastre si plicuri pentru marturiile magnetice. Acestea sunt confectionate handmade de personal specializat in astfel de operatiuni. Se pot confectiona in orice culoare va doriti si se pot personaliza cu: fotografie, grafica, mesaj text, nume si data cand are loc ceremonialul religios.

Pentru mai multe tipuri de accesorii de botez, va rugam vizitati si alte pagini ale site-ului nostru www.personalizaricadouri.eu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>