Marturii deosebite-mini rame foto

Rafinament,stil si eleganta. Asta puteti obtine daca la botezul copilului dumneavoastra sau la nunta veti avea marturii tip mini rama foto. Realizam pe comanda, mini rame foto, decupaj forma vintage. Realizate din mucava de grosime 0,4 mm, mini ramele foto pot fi realizate in nuante de bej, roz si bleu. Pentru cei care vor alte nuante, fata de cele mentionate, se pot face comenzi speciale care se pot onora doar pentru cantitati mai mari de 100 bucati.

Ramele foto marturii au  dimensiunea de aprox. 11 x 11 cm sunt  realizate integral ( inclusiv spatele si talpa de sustinere) in aceeasi nuanta cum este si partea frontala (bej, roz, bleu). Ineditele marturii vor da evenimentului o nota personala, care cu siguranta vor fi apreciate de toti cei care va vor fi alaturi la petrecere.

Se pot comanda intr-o cantitate de minim 30 buc. la un pret afisat in pagina produsului:

Rame Foto Marturii Nunta Botez

Pretul ramei include si fotografia. 

Mini rame foto, marturii pentru nunta si botez

Rame foto marturii nunta botez

Dimensiunea fotografiei este de aprox. 9×9 cm. Fotografia se poate schimba foarte usor, printr-o simpla glisare.

Mini rame foto, marturii pentru nunta si botez

Mini rame foto marturii

Ramele foto marturii pentru nunta si botez, sunt realizate pe comanda si pot avea diferite forme: vintage, fantezie, cerc, biberon, Minnie Mouse, puzzle, body bebe, carucior bebe, stea, doua inimi sau o singura inima.

Comenzile vor fi onorate rapid. Termenul de executie este de 3-5 zile, in functie de comenzile aflate in lucru.

Ramele foto se pot realiza si cu suport magnetic pentru aplicarea acestora pe suprafete metalice.

La cerere se pot realiza mostre inainte de executia comenzii. Mostra este gratuita, se achita doar expeditia prin curier 15 lei.

Ramele foto marturii pentru nunta sau botez, sunt realizate integral de catre www.personalizaricadouri.eu

Acest produs se poate comanda prin completarea formularului de comanda din pagina de prezentare. Garantam cel mai bun pret din Romania, pentru un produs unicat, realizat integral in atelierul nostru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>