Marturii nunta trandafir

Marturii nunta trandafir sunt marturii magnetice, personalizate cu fotografia preferata cu cei doi indragostiti care urmeaza sa-si uneasca destinele. Marturiile nunta trandafir se deosebesc intru totul de alti magneti, inca de la prima vedere, deci de la plicul ce inveleste delicat micul cadou. Acesta are imprimat un buchet de trandafiri rosii.

Culoarea rosie aprinsa a trandafirilor este scoasa si mai mult in evidenta de fondul plicului, ivory. Florile, de pe plicul Marturiilor nunta trandafir, spun de fapt, povestea voastra de dragoste. Fiecare floare pare ca are o poveste de spus si probabil acesta este motivul pentru care florile au fost alese ca simboluri nemuritoare ale iubirii. Din zilele intunecate ale cruciadelor si pana in zilele noastre pline de tehnologie, trandafirii sunt campioni de netagaduit atunci cand vine vorba de romantism.
Oamenii considera ca trandafirii sunt niste mesageri divini ai iubirii lor.  Se spune ca dragostea adevarata este mai puternica decat spinii. Trandafirii rosii au diferente nuante. Astfel, rosu cardinal inseamna dorinta, in timp ce rosu amarant simbolizeaza senzualitatea de lunga durata. Trandafirii rosu carmin vorbesc despre dorinta inselatoare, iar cei rosii ca focul simbolizeaza pasiunea inflacarata.

Marturii nunta trandafir

Marturii nunta trandafir

In Grecia si Roma antica, trandafirul era sacru pentru Afrodita simbolizand frumusetea si iubirea si se spunea ca s-a nascut din sangele lui Adonis.

Dionysus se impodobea cu ghirlande de trandafiri pentru ca se spunea ca acesta curata mintea in timpul betiei. Harpocrates a fost mituit in secret cu un trandafir alb de Eros si a devenit zeul tacerii.

Plicurile care le veti primi, pentru Marturii nunta trandafir, nu au imprimat pe ele doar imensul buchet de flori, ci si numele celor doi indragostiti si data cand are loc ceremonia.

Marturia magnetica este cel putin la fel de romantica. Are printat pe ea o fotografie cu cei doi indragostiti surpinsi intr0un cadru romantic. Mai este trecut numele si data.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>