cadouri personalizate

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Personalizari.org prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la utilizatori/clienti a datelor personale necesare executarii contractului si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele obtinute de catre personalizari.org vor fi stocate în baze de si va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea contractului, personalizari.org va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII.
personalizari.org nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/contractului si celorlalte instructiuni mentionate pe site.
personalizari.org nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site.

personalizari.org nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre personalizari.org a oricarei din obligatiile sale conform contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII.
Toate produsele comercializate pe site, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand office@personalizari.org.

FORTA MAJORA.
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA.
Contractul este supus legii romane.

Eventualele litigii aparute intre societate si client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA.
Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a contractului.

Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online.

Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, contractului poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din site.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

contractului inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/utilizator/client.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, personalizari.org are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii. 

personalizari.org respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul.

personalizari.org nu va colecta date personale despre utilizatori/clienti (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care utilizatorii/clientii insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe site/efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, utilizatorii/clientii decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date  personalizari.org si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

personalizari.org poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

personalizari.org nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18).

Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul personalizari.org.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa office@personalizari.org,  utilizatorii/clientii  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa intervina asupra datelor transmise;
- sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.


COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL.
In unele cazuri, este posibil ca personalizari.org sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre utilizatori/clienti Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la site.

In timpul vizionarii site-ului, personalizari.org va putea stoca anumite informatii ale utilizatorului/clientului.

Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta personalizari.org sa construiasca un site sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor utilizatorilor/clientilor.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. personalizari.org recomanda utilizatorilor/clientilor sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Viziteaza magazinul Personalizari.org pe ShopMania
© Cadouri Personalizate 2017
Cadouri personalizate Cadouri Personalizate and Magneti de frigider

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube