Personalizari-Cadouri

Termeni & Conditii

Termeni & Conditii

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online personalizari.org.

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.  Pfa Pintescul Cristian George, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.personalizari.org. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale.  

Pfa Pintescul Cristian George  este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de www.personalizari.org pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil.

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Termenii si conditiile imbina toate textele de pe siteul www.personalizari.org cu exprimare de garantii, proprietati de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor si altele.

Personalizari.org depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor produselor prezentate. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Personalizari.org precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, acestea putand fi customizabile in orice mod, atat caracteristicile cat si design-ului pot diferi, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre personalizari.org fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa personalizari.org face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

personalizari.org poate contine si link-uri catre alte site-uri. personalizari.org nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea ( daca din context nu rezulta altfel) intelesurile specificate mai jos:
 
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza personalizari.org, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza personalizari.org, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre personalizari.org si client.

CONTRACT: reprezinta o comanda confirmata de catre personalizari.org, prin care personalizari.org este de acord sa livreze clientului produse si servicii, iar clientul este de acord efectueze plata acestora.

Utilizatorii/clientii acestui site  sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii.

Prin accesarea site-ului utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

 Prin lansarea unei comenzi pe personalizari.org, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care personalizari.org isi deruleaza operatiunile pe site.

Daca personalizari.org confirma executarea unei comenzi. acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre personalizari.org se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea noastra catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

personalizari.org nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Asadar, contractul  intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre personalizari.org.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre personalizari.org sau un furnizor al acestuia.

OBIECTUL CONTRACTULUI.
Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi pe site confirmata de catre personalizari.org. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre personalizari.org.

PRETUL CONTRACTULUI.
Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe site. Pretul poate fi modificat de catre personalizari.org, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, personalizari.org atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, personalizari.org va informa clientul asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa.

 

MODALITATEA DE LIVRARE.
personalizari.org isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat clientului mesajul de confirmare referitor la comanda. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, personalizari.org va informa clientul despre aceasta situatie.

personalizari.org poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.

Produsul va fi livrat clientului printr-o firma de curierat sau prin Posta Romana.

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. personalizari.org va emite catre client o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata in numerar:  Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor.
In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face dupa verificarea coletului de catre client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

personalizari.org atentioneaza clientii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre personalizari.org sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora.


Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de personalizari.org, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.

In afara de cazul in care este agreat de personalizari.org si client diferit, personalizari.org se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre clienti in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul clientului.

personalizari.org va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.

personalizari.org va efectua livrarea produselor si serviciile pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate clientului la momentul efectuarii platii.

POLITICA DE RETURNARE 

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 1 zile lucratoare de la efectuarea comenzii sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 1 zi lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta consum sau deteriorare, suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, va fi oprita.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea clientului, nefiind necesar acordul acestuia.
Societatea va fi intotdeauna responsabil fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

www.personalizari.org

TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Viziteaza magazinul Personalizari.org pe ShopMania
© Cadouri Personalizate 2022
Cadouri personalizate Cadouri Personalizate and Magneti de frigider

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube